IKC Holthuus KDV

De dagopvang bestaat uit 3 groepen; een babygroep (0-2 jaar), een dreumesgroep (1-3 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar).

Kinderen krijgen de ruimte om buiten de lijntjes te kleuren. Want wij vinden het belangrijk dat kinderen kunnen experimenteren. Kinderen die lekker in hun vel zitten kunnen zich optimaal ontwikkelen. En daaraan bijdragen vinden we onze belangrijkste taak. Zelfvertrouwen, dat is het mooiste wat we ze kunnen geven! Op de dagopvang creëren we een warme sfeer waarin ieder kind zichzelf mag zijn. Door hun nieuwsgierigheid te prikkelen in een uitdagende omgeving. We geven de kinderen ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen en samen te lachen. Een keer te vallen en weer op te staan. Want wij geloven dat kinderen daar beter van worden.

Er wordt nauw samengewerkt met begeleiders van de basisschool. Hierdoor is er een directe verbinding tussen opvang en de kleutergroepen. Net als op de basisschool werken we op de dagopvang ook met projecten die aansluiten bij de belevingswereld van de jonge kinderen.

Een huiselijk gevoel is de rode draad binnen de dagopvang. Natuurlijke kleuren, open eindmaterialen (bijv. kosteloos materiaal, scheerschuim, meel etc.), hoogwaardig meubilair, planten, het kinderatelier, een bewuste keuze voor spelmateriaal en de avontuurlijke buitenruimte maken ons concept compleet.

De dagopvang is dagelijks geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur. Ook in de vakantieperiodes.

Nieuwsgierig geworden naar hoe dit er in de dagelijkse praktijk uitziet?

Neem gerust contact op met de locatie voor een rondleiding op telefoonnummer 026 325 29 33. Wilt u uw kind direct aanmelden voor opvang? Dit kan door dit formulier in te vullen.

Let op: aanmelden voor opvang leidt niet automatisch tot aanmelding voor de basisschool!