Opvang

Proces en analyse

Innovatie

Waarom werk ik op IKC 't Holthuus, wat maakt deze school voor mij uniek?

Vanuit mijn rol als gebiedsmanager ben ik bij 't Holthuus betrokken en kort voor de zomervakantie 2020 toegevoegd aan het team. De dynamiek binnen dit IKC spreekt mij enorm aan. Iedereen zet zich dagelijks meer dan 100% in om het beste uit de kinderen te halen. Onze teamleden geven het beste van zichzelf en laten een hoge mate van betrokkenheid zien. Je hoeft niet lang rond te lopen om dat te zien. Dat maakt IKC 't Holthuus Uniek.

Shirley van Ooijen

Teamleider

Expertise op school

Oprechtheid; kinderen, ouders of collega’s – ze kunnen allemaal rekenen op mijn betrokkenheid en onverdeelde aandacht. In woorden en daden. Communicatie is het hart van alles wat ik doe.

Waarom werk ik op IKC 't Holthuus, wat maakt deze school voor mij uniek?

Ik ben in september 2019 gestart op IKC ’t Holthuus. Wat ik heel fijn vind is dat iedereen hier zichzelf mag zijn. Het contact met kinderen, ouders en collega’s is open en eerlijk. Dat schept een sfeer van vertrouwen. De pedagogische kwaliteit op ’t Holthuus is elke dag zichtbaar. Zelfs de kleinste taken voeren medewerkers met de grootste zorg uit. Mensen werken hier écht vanuit hun passie voor kinderen. Kwaliteit blijkt ook uit de werkwijze en presentatie, de faciliteiten en de wijze waarop we als team nieuwe uitdagingen aangaan. En we verliezen niet uit het oog dat plezier hebben met elkaar heel belangrijk is.

Moniek de Koning

Bonte vossen 0-18 maanden

Expertise op school

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen door samen nieuwe dingen te ontdekken en plezier te hebben. Dit gebeurt bij ieder kind in zijn of haar eigen tempo, ieder kind is uniek.

Waarom werk ik op IKC 't Holthuus, wat maakt deze school voor mij uniek?

Mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Ieder kind wordt gezien en gehoord en kan zichzelf zijn, dit maakt IKC 't Holthuus voor mij uniek. Daarnaast spreekt de samenwerking van alle leeftijden (0-12) mij aan. Hierdoor is de sfeer laagdrempelig en zijn de overgangen voor de kinderen makkelijker.

Tiny Kempkes

Bonte vossen 0-18 maanden

Expertise op school

Samenwerken, zelfredzaamheid stimuleren, en genieten van de natuur.

Waarom werk ik op IKC 't Holthuus, wat maakt deze school voor mij uniek?

Ik wil kinderen begeleiden en uitdagen met de ontwikkeling in hun eigen tempo en eigen talent.

De kinderen mogen zijn wie ze zijn. Ze leren door ontdekking.

Chantal Schouten

Veldmuizen 1,5-2,5 jaar

Expertise op school

Het bieden van geborgenheid, veiligheid en aandacht. Daarnaast activiteiten aanbieden die ervoor zorgen dat ieder kind zich op zijn of haar eigen manier met plezier kan ontwikkelen.

Waarom werk ik op IKC 't Holthuus, wat maakt deze school voor mij uniek?

De fijne sfeer, openheid en vriendelijkheid die er heerst maken het voor iedereen toegankelijk. Daarnaast heb ik ervaren dat alle pedagogisch medewerkers en andere collega’s met veel passie en plezier werken, waardoor de kwaliteit van de opvang hoog is. Ook staat het contact met de ouders/verzorgers, hoog in het vaandel, waardoor er naar mijn idee goed samen wordt gewerkt aan de gezonde ontwikkeling van uw kinderen!

Adri Chermin

Veldmuizen 1,5-2,5 jaar

Expertise op school

Zorg dragen voor veiligheid waarin elke kind zich gezien en gehoord voelt en op pad kan gaan om de wereld te ontdekken op zijn/haar eigen manier en creativiteit voor en met het jonge kind.

Waarom werk ik op IKC 't Holthuus, wat maakt deze school voor mij uniek?

Het gaan samenwerken met basisschool, buitenschoolse opvang en kinderopvang in IKC 't Holthuus geeft een extra dimensie aan mijn werk. Met verschillende disciplines goede opvang en een veilige leeromgeving bieden aan de kinderen zodat het kind gezien wordt in zijn/haar eigen wijze van opgroeien, ontdekken en leren. Dat zie ik als een grote uitdaging, binnen een team waar ik kan ontdekken en leren.